Laitehoidot

UUTTA ARMIDASSA

RF Meso -Faktional mikroneulaus

Avain nuorekkaampaan ja kiinteämpään ihoon

Käyttökohteet

• ihon kiinteytys
• ihon rakenteen ja värin paraneminen
• arvet, kuten kuoppa- ja aknearvet • kollageeni- ja elastaanituotannon kiihtyminen
• veltostunut iho
• pienet pintarypyt ja juonteet
• liikapigmentoituminen, maksaläiskät ja ikäläiskät
• kosteusköyhä iho
• laajentuneet ihohuokoset

Micro Dermobooster laitehoito

Innovatiivisessa Sothys Micro Dermobooster™ laitehoidossa yhdistyy 3 eri toimintoa : esteettinen mikrohionta, kosmeettinen mikroneulaus ja muokkaava hieronta. Kyseessä on Sothys ideologian mukainen tehokuoriva, kirkastava ja kiinteyttävä hoitokokonaisuus, jonka päätteeksi asiakas saa mukaansa 3 päivän kosteuttavan ampullikuurin (1 ampulli aamuin illoin). Laite itsessään on kätevän pienikokoinen ja siihen on saatavilla 4 vaihdettavaa käsikappaletta . Sekä mikrohionta että mikroneulaus tehdään steriileillä, kertakäyttöisillä kuorinta-/neulauspäillä.

Hoidon kesto n. 1h15min ja hinta 169 €. Sarjahoitosuositus : 3 hoitoa 1/vko.

Caretech Hydrogen

Puhtaasti lunnonmukainen, turvallinen ja
tuloksia tuova hoitomuoto.

Hoidot ovat turvallisia ja tarkoitettu ikääntymis- sekä monien muiden
iho-ongelmien hoitoon. Vety muuttuu elimistössä hajotessaan
vedeksi, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

CARETECH HYDROGEN HOITOJA SUOSITELLAAN:

-Kuivalle, ryppyiselle, elottomalle
ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle
-Herkälle ohentuneelle iholle
-Kemiallisille/mekaanisille kuorinnoille
sopimattomalle iholle
-Couperosaiholle
-Epäpuhtaalle acneiholle
-Laajentuneille ihohuokosille
-Arpiselle iholle
-Ilmansaasteille altistuneelle iholle
-Ilmastoinninille altistuneelle iholle
-Elintapojen tai liiallisen ulkoilun
aiheuttamien ihovaurioiden korjaamiseen
-Ihon vastustuskyvyn parantamiseen
-Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä

Caretech Hydrogen on 4-vaiheinen hoito, jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä, mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille.

Hoidot ovat miellyttävän tuntuisia, tuloksen näkee
ja tuntee heti hoidon jälkeen.

Hoidosta toipuminen tapahtuu välittömästi. Voit meikata, urheilla, saunoa yms.

Hoidon kesto 30 – 40 minuuttia.

Caretech Diamond

Uuden ajan timanttihiontalaite tasaisemmalle iholle

Caretech on jalostanut timanttihiontalaitteen entistä monipuolisemmaksi lisäämällä siihen tehokkaan lisätoiminnon, ihohuokosten avautumiseen ja supistumiseen vaikuttavan lämpöinstrumentin. Sillä autetaan ihoa vastaanottamaan hoitovaikutukset ennen ja jälkeen hionnan. Caretech Diamond soveltuu sekä kasvojen että vartalon kuorintaan. 

Nopea ja kivuton Caretech Diamond -hionta sopii erinomaisesti kiireiselle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta. Caretech Diamond silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea ja uudistaa sekä kiinteyttää.

Caretech Diamond -hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Hoitomuoto on allergiaystävällinen.LINFOENERGY

VAIN 30 – 60 MINUUTTIA JA KEHOSI ON VIRKISTYNYT!

Hieronta vaikuttaa kudoksiin ja lymfaattiseen järjestelmään:

*Aktivoi verenkiertoa
*Poistaa nesteitä ja turvotusta
*Rentouttaa lihaksia

   Hoitoa suositellaan

 *Laihdutuksen yhteydessä
*Lihas kireyteen ja kipuun
*Turvotukseen
*Kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen
*Kasvohoidon yhteydessä tai muun vartalohoidon lisänä

Caretech RF – Cryo

”The Face Body Treatment Of The Future”
Multipolaarisella radiofrekvenssi laitteella uskomattoman hyviä hoitotuloksia!

Doctor examining a woman’s face marked for a facelift — Image by © Fancy/Veer/Corbis

Caretech RF- Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF- Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Kuinka se toimii?

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

CARETECH MESO

A hand is turning a paper of a young, eye on a wrinkled woman’s face in black and white for a youth concept.

CARETECH MESO — neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektromosis menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Tämä nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle.

Se on ihanteellinen hoitomuoto moniin erilaisiin hoitoihin kasvoille sekä vartalolle. Se antaa erinoimaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä ilman infektioriskiä.

Hoidettavalle alueelle levitetään vaikuttava tehoaine (hyaloron, kollageeni, elastiini, kosteuttava….. ) joka imeytetään korkeatajuus elektroporaatio sekä elektromosis menetelmällä syvälle kudokseen saavuttaen opitimaaliset tulokset. Ainesosien avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin kuten rypyt, juonteet, väsynyt iho….

CARETECH MESO – neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Väriterapia toiminto kytkeytyy automaattisesti kun suoritat terapeuttista UÄ-hoitoa kasvoille. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti miimistenlihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Sopii kaikille ihotyypeille, on hellävarainen, rentouttava ja täysin turvallinen hoito Terapeuttisella ultaräänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

CARETECH MESO – hoidossa on mukana myös terapeuttinen CRYO/LED-väriterapia jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti solukanavia mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista.

Hoito stimuloi mikroverenkiertoa sekä supistaa erittäin tehokkaasti ihohuokosia ihon pintaa desinfioiden. Sopii myös ihon paikalliseen pintapuudutukseen.

Hoidon kesto n. 50 min. Caretech mesoterapia hoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarjana jolloin suositellaan hoitoväliksi 1-2 viikoa.