Laitehoidot

Caretech Diamond

Uuden ajan timanttihiontalaite tasaisemmalle iholle

Caretech on jalostanut timanttihiontalaitteen entistä monipuolisemmaksi lisäämällä siihen tehokkaan lisätoiminnon, ihohuokosten avautumiseen ja supistumiseen vaikuttavan lämpöinstrumentin. Sillä autetaan ihoa vastaanottamaan hoitovaikutukset ennen ja jälkeen hionnan. Caretech Diamond soveltuu sekä kasvojen että vartalon kuorintaan. 

Nopea ja kivuton Caretech Diamond -hionta sopii erinomaisesti kiireiselle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta. Caretech Diamond silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea ja uudistaa sekä kiinteyttää.

Caretech Diamond -hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Hoitomuoto on allergiaystävällinen.Caretech Multilux Professional tehokas PDT/LED-valohoitolaite

Caretech PDT Photodynamic therapy on teknisesti korkeatasoinen ja laadukas hoitolaite jolla saavutetaan tehokkaita ja turvallisia hoitotuloksia.

Img 300x390 1448294770

Caretech Multilux Pro valoenergian eri aallonpituuksilla (väreillä) aktivoidaan tehokkaasti solun kykyä muodostaa kollageenia ja elastiinia. Caretech Multilux Pro ei rusketa eikä tuota UV-valoa. Caretech Multilux Pro laitetta voidaan käyttää ympäri vuoden eikä vaadi toipumisaikaa. Hoitoja annetaan yhdestä kertakäynnistä aina sarjahoitoihin.

Sopii kaikille ihotyypeille ja hoitaa kattavasti monenlaisia iho-ongelmia mm.

 • Poistaa sekä ennaltaehkäisee aknea
 • Infektioiden ja haavojen parantaminen
 • Tasapainottaa tali-tuottoista ihoa
 • Tasoittaa ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää ihoa
 • Ihanteellinen herkän ihon ja couperosan hoitoon sekä vähentää liiallista ihonpunoitusta
 • Supistaa laajentuneita ihohuokosia huomattavasti
 • Vähentää ihon pigmenttihäiriöitä
 • Uudistaa sekä nuorentaa ihoa nopeuttamalla solujen toimintaa
 • Parantaa auringon aiheuttamia iho-ongelmia

Miten Caretech LED punainen valo vaikuttaa hoitoalueeseen? ANTIAGE

Punainen valo aktivoi solujen mitokondrion, lisäten solujen energiahuollosta vastaavaan ATP-molekyylin tuotantoa. Stimuloi voimakkaasti fibrolasteja tuottamaan uutta kollageenia.

Punainen valo stimuloi myös sidekudoksen uudistamiseen tärkeitä metalloproteinaaseja (MMP), jolloin tapahtuu kollageenin ja elastiinin uudistumista.

Täten Caretech LED punisen valon vaikutus :

 • -kiinteyttää ja lisää ihon kimmoisuutta
 • -poistaa ryppyja ja juonteita
 • -tasoittaa ihon väriä ja pigmenttihäiriöitä
 • -supistaa laajentuneita ihohuokosia
 • -stimuloi verenkiertoa tuoden iholle elinvoimaisuutta ja nuorentavaa hehkua.
 • -Erittäin tehokas ja nuorentava ANTIAGE hoito. FOTODYNAAMISTA TERAPIAA ikääntyvälle iholle.

Miten Caretech LED sininen valo vaikuttaa hoitoalueeseen? ACNE

Sininen valo heikentää ja tuhoaa bakteereita kuten acnea kehittävää/lisäävää bakteeria (prapionibacterium acnes). Sininen LED valo heikentää ja tappaa vaikuttamalla bakteerin valoherkkiin molekyyleihin.

Sinisellä LED valolla voidaan hoitaa myös muita ihosairauksia kuten seborrooinen ekseema eli taliköhnä. Tehokas ruusufinnin hoitoon, vähentää tulehdusta ja punoitusta.

Miten Caretech LED keltainen valo vaikuttaa hoitoalueella? REDNESS

Keltainen valo kiihdyttää ATP-molekyylin (solujen energiatuotannosta vastaava molekyyli), säätelee sinkin, kuparin ja magnesium liikettä solussa. Lisää leukosyyttien määrää (valkosolujen). Aktivoi solukalvojen proteiinin ”tarttumiskykyä” eli adhesiota.

Aktivoi solun energian saantia, lisää aineenvaihduntaa. Keltainen valo on herkälle, punoittavalle, harmaalle energiaa kaipaavalle iholle.

LINFOENERGY

VAIN 30 – 60 MINUUTTIA JA KEHOSI ON VIRKISTYNYT!

Hieronta vaikuttaa kudoksiin ja lymfaattiseen järjestelmään:

*Aktivoi verenkiertoa
*Poistaa nesteitä ja turvotusta
*Rentouttaa lihaksia

   Hoitoa suositellaan

 *Laihdutuksen yhteydessä
*Lihas kireyteen ja kipuun
*Turvotukseen
*Kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen
*Kasvohoidon yhteydessä tai muun vartalohoidon lisänä

Caretech RF – Cryo

”The Face Body Treatment Of The Future”
Multipolaarisella radiofrekvenssi laitteella uskomattoman hyviä hoitotuloksia!

Doctor examining a woman’s face marked for a facelift — Image by © Fancy/Veer/Corbis

Caretech RF- Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF- Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Kuinka se toimii?

Radiofrekvenssi eli RF-hoito

Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

CARETECH MESO

A hand is turning a paper of a young, eye on a wrinkled woman’s face in black and white for a youth concept.

CARETECH MESO — neulaton mesoterapialaite käyttää korkeataajuus elektroporaatio sekä elektromosis menetelmää jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkasti syvälle ihoon ja kudoksiin. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia jolla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Tämä nobelilla palkittu hoitomuoto on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle.

Se on ihanteellinen hoitomuoto moniin erilaisiin hoitoihin kasvoille sekä vartalolle. Se antaa erinoimaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä ilman infektioriskiä.

Hoidettavalle alueelle levitetään vaikuttava tehoaine (hyaloron, kollageeni, elastiini, kosteuttava….. ) joka imeytetään korkeatajuus elektroporaatio sekä elektromosis menetelmällä syvälle kudokseen saavuttaen opitimaaliset tulokset. Ainesosien avulla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin ihon ongelmiin kuten rypyt, juonteet, väsynyt iho….

CARETECH MESO – neulattomaan mesoterapiahoitoon kuuluu terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla. Väriterapia toiminto kytkeytyy automaattisesti kun suoritat terapeuttista UÄ-hoitoa kasvoille. Hoitotaajuudet soveltuvat erinomaisesti miimistenlihasten jännitysten laukaisuun, mikroverenkierron stimuloimiseen ja pehmytsidekudos-säikeiden uusiutumiseen. Sopii kaikille ihotyypeille, on hellävarainen, rentouttava ja täysin turvallinen hoito Terapeuttisella ultaräänihoito/LED-väriterapialla kohotetaan ja kiinteytetään, supistetaan ihohuokosia, poistetaan turvotusta kasvoilta ja silmien ympäriltä, tasoitetaan ryppyjä ja juonteita sekä pienennetään kaksoisleukaa.

CARETECH MESO – hoidossa on mukana myös terapeuttinen CRYO/LED-väriterapia jolla viimeistellään ja viilennetään tehokkaasti solukanavia mikä mahdollistaa hoidon pitkäaikaisen vaikutuksen sekä vähentää vaikuttavien aineiden hapettumista.

Hoito stimuloi mikroverenkiertoa sekä supistaa erittäin tehokkaasti ihohuokosia ihon pintaa desinfioiden. Sopii myös ihon paikalliseen pintapuudutukseen.

Hoidon kesto n. 50 min. Caretech mesoterapia hoito voidaan suorittaa yksittäisenä hoitona tai 4-6 hoitokerran sarjana jolloin suositellaan hoitoväliksi 1-2 viikoa.