Historia

Oma työhistoriani alan parissa on pitkä ja edelleen energiaa ja virtaa riittää. Kauneuden hoitoala ja sen uudet palvelut kiinnostavat. Uutta koulutusta ja uusia kursseja täytyy suorittaa – kehittyä pitää koko ajan.

Koko hoitoala on mennyt eteenpäin kovaa vauhtia, mutta perinteiset alan peruspalvelut ovat pysyneet asiakkaiden käyttäminä palveluina kiitettävällä tavalla. Kattavasta hoitovalikoimasta löytyy sopivat hoidot niin naisille, miehille kuin teini-ikäisillekin.

Kasvohoidoissa, jalkahoidoissa ja manikyyrissä on runsaasti tarjolla uusia ja täydentäviä palveluja, joilla voidaan auttaa asiakkaita monissa eri pulmatilanteissa. Tarvitaan vain pieni ripaus rohkeutta uusien kokemusten tekemiseen. Usein lopputulos yllättää myönteisesti ja näin hetken hemmottelulla on valtavan positiivinen merkitys mielelle ja koko keholle.

Olen panostanut hyviin tuotteisiin ja laitehoitoihin myös oman jaksamisen kannalta. Uusista palveluista toisin esille erityisesti lymfahoidon. Se saa aikaan miellyttävän lämmön ja rentouttavan tunteen. Kasvohoitojen yhteydessä teen myös niskan ja hartiaseudun hieronnan, mistä asiakkaat erityisesti pitävät. Hoitojen aikana annan aikaa asiakkaille – kiireettömään ja laadukkaaseen hoitoon – asiakasta kunnioittaen.

Armida kauneushoitolasta voi ostaa myös laadukkaat tuotteet kotihoitoon. Samalla saat kotihoito-ohjeet.

Jokela on alueena kovasti laajentunut ja niinpä aivan uusia asiakkaita on tullut mukavasti vakioasiakkaiksi entisten tuttujen lisäksi. Tämä motivoi kehittymään ja pysymään mukana yhä kovenevassa kilpailussa.

Omaa jaksamistaan hoidan säännöllisesti liikunnalla. Pyöräily, tanssi ja kuntosali ovat harrastuksiani normaalien kotitöiden ohessa.

Tervetuloa tutustumaan paikan päälle ja varaaman aika – Kauneushoitola Armida, Keskustie 10, 05400 JOKELA, puh. 040 679 5215 – nettiosoite: www.kauneushoitolaarmida.fi osoitteesta löytyy myös nettiajanvaraus.

Dipl.kosmetologi Armi Hautala